Instagram-bad i Lyngdal som har det lille ekstra

Instagram er lekegrinden for deg som elsker interiør, og for vi som mener bad er mer enn bare et praktisk rom. Her er et par av baderommene i Lyngdal som inspirerer.

Som rørlegger i mitt eget firma får jeg jevnlig tilsendt bransjemagasiner som forteller meg hva som er de hippeste trendene på baderommet. Det er vel og bra, men det er ikke nødvendigvis dette som inspirerer mest.

Det å se de ferdige resultatene hos folk, enten det er med egne øyne eller på Instagram, er ekstra gøy. Bak bildene er det folk som har forsket timevis på baderomsfliser, dusjløsninger, badekar, profiler osv.

Jeg ser ofte X-faktoren i resultatene til folk som har lagt sjela si i prosjekter.

Jonas Evensen, Evensen Rørleggerservice om Instagram
RØRLEGGER. Jeg heter Jonas Evensen, og jeg er daglig leder i Evensen Rørleggerservice, som leverer rørleggertjenester i Lyngdal og hele Listerregionen.

I den anledning har jeg sett på et par eksempler  på Instaram. De ulike baderommene er ikke jobber jeg selv har utført, men jeg har valgt dem fordi jeg synes de er veldig gode eksempler på at bad kan være noe langt mer enn et praktisk rom.

Nok prat, det er tid for #baderomsinspo:

Våg å eksperimentere med flisene

Badet til @olsensdrommehjem er et eksempel på at flisene på badet ditt ikke trenger å være anonyme. Denne lekre løsningen med hexagon-fliser, altså fliser med seks kanter, illustrerer et viktig poeng med baderomsfliser: De er ikke der ene og alene av praktiske årsaker, fliser skal også begeistre.

Det gjør dette badet til Silje H. Olsen i @olsensdrømmehjem. Bare se her:

Olsensdrommehjem, Instagram

Tips til baderom som inspirerer? Send brukernavn på instakontoen til post@erorlegger.no

Fra soverom til baderom

Flere har fått øynene opp for denne løsningen, og det er lett å forstå hvorfor: Veien er kort fra følelsen du har når klokka ringer klokken 07.00 (eller 06.00 hvis du er rørlegger), til å føle deg klar for en ny dag idet du går ut av dusjen. Denne løsningen har @husefjell gått for, som Malene Foss står bak. I tillegg til at denne baderomsløsningen er veldig praktisk, er den i dette tilfellet også svært lekker. Legg merke til skyvedøren som skiller de to rommene.

En fin bonus med å følge denne kontoen, er at du får en av byens peneste utsikter med i pakken.

Fritt for fuger

Wenche Sinnes, som står bak @casa_sinnes, har flyttet inn i et funkishus i Austad. I likhet med @husefjell er badet bare en dør unna soverommet. Som du ser, er badet her helt fritt for fuger. Det har også sine praktiske fordeler.

Dinside.no forteller dette om fugenes utsatt tilværelse: «Selv om de ikke utsettes for direkte slitasje slik som selve flisene, vil likevel både fuktighet og skitt i alle former og fasonger legge seg i fugene».
Ekteparet Sinnes har selv kledd badet med mikrosement. Den kunsten kan du lese mer om hos Boligmani.

I tillegg til en fugefri finish, ser baderommet som helhet riktig så lekkert ut.

Et gjennomført bad:

Instagram, casa_sinnes

Instagram er en gave for både deg som vil inspirere og bli inspirert. Kanskje er det nettopp ditt bad som setter andre på idéen til å pusse opp badet sitt.

Trenger du praktisk hjelp på ditt baderom? Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med Evensen Rørleggerservice. 

Syntes du denne saken var interessant? Del den gjerne med dine venner.