Evensen Rørleggerservice besøker:

BaZaren med skandinavisk design som tar badet ditt til neste nivå

Er du utstyrt med interiørhjerte, banker det garantert ekstra raskt idet du entrer butikken til Kristen Nissen Dragland.

Som tidligere nevnt: Badet ditt er mer enn bare et praktisk rom.

Kvalitet er nøkkelordet når Jonas Evensen i Evensen Rørleggerservice tenker baderom. Han legger seg i selen for å levere de mest optimale løsningene for vann og avløp til kundene. Det som kjennetegner kunder som ønsker en høy standard på baderommene, forteller han, er dem som er ekstra opptatt av interiør.

Så for å få inspirasjon på vegne av disse kundene, dro Evensen Rørleggerservice til BaZaren.

Øye for design

I elleve år har Kristen Nissen Dragland drevet interiørbutikk i hjertet av Alleen. Siden 2006 har hun sett trender komme å gå. Hun har lagt sin elsk på tidløse designmerker, i kombinasjon med nye merkevarer som får interiørhjertet hennes til å banke ekstra fort.

Kristen Nissen Dragland og Katarina Tasic på BaZaren
Brenner for interiør. På BaZaren møter du innehaver Kristen Nissen Dragland (t.v.) og Katarina Tasic.


Vi ba henne vise frem noen små og mellomstore ting fra butikken hennes BaZaren, som kan ta baderommet ditt til neste nivå.

Baderomsmodul og kran fra Vipp

Vipp baderom hos Bazaren

Dansk design med historie tilbake til 1939; Vipp er definitivt blant klassikerne innen kjøkken- og baderomsdesign, blant annet. For å sitere sjefsdesigner Morten Bo Jensen: «Ingen kompromisser på materialer, ikke noe tull. Bygget for å vare». (Vipp.com)

Definitivt et bad for folk med god smak, slår Kristen fast der hun legger en lett hånd på baderommet som står utstilt i butikken hennes. Baderomsarmaturet koster 4999,– og er laget i rustfritt stål med separat håndtak. Frontene på badmodulen er laget av pulverlakkert stål, som går for å være svært motstandsdyktig mot daglig slitasje. Tilbehør som såpedispenser og -skål, samt kopp til tannbørste, finnes også i samme stil. Klasse. 

Hele badmodulen koster 35 900,– og inkluderer armatur. Speilet koster 6899,–.

Les også: Instagram-bad i Lyngdal som har det lille ekstra

Oppbevaringssystem med håndklær og morgenkåpe

Morgenkåpe og hylleløsning

Det er ikke bare danskene som kan sitt design. Det viser dette utvalget fra svenske String. Dette hylle- og oppbevaringssystemet kan brukes i alle rom, forteller Kristen. Badekåpen er for den kresne, og koster 2900,–. Håndklærne er fra Ferm living og koster 199,– per stykk.

Detaljene teller: Duftoljer

Fra håndblåste glassflasker, av merket Skandinavia, strømmer deilige dufter. «Koto» er forresten finsk og betyr «hjemmekoselig», så vet du det. Duftpinnene regulerer duften, og ethvert bad med det lille ekstra vet å tilfredsstille luktesansen. Fra 299,–.

Skittentøyskurven behøver ikke være kjip

Det svenske designmerket Korbo vet å legge til rette for skittentøyet ditt. Vevd med én ståltråd uten så mye som én skøyt, er den litt av et håndverk, forteller Kristen. Kommer i flere størrelser og koster fra 700,–.

Pedalbøtter siden 1939

Pedalbøtter fra Vipp

Pedalbøtten fra Vipp ble startskuddet på et dansk designimperium. Produktet så dagens lys 1939 da Marie, som drev frisørsalong, ba ektemannen Holger Nielsen fikse en solid og praktisk pedalbøtte. Den dag i dag er fortsatt Vipp-pedalbøtten håndlaget. Den minste 4 litersbøtten koster 1999,–, mens 30 litersbøtten fås kjøpt for 3699,–.

Og det var dagens anbefaling

Vi håper du ble inspirert. Trenger du hjelp til å løfte badet ditt til neste nivå, anbefales en tur til Bazaren på det varmeste. Og når du trenger hjelp til rørleggertjenester, er du når som helst velkommen til å kontakte Evensen Rørleggerservice.

Jonas Evensen sjekker ut baderom fra Vipp

Syntes du denne saken var interessant? Del den gjerne med dine venner.